Bröstförstoring Stockholm

Exklusiv, trygg och individuell bröstförstoring.

Om oss

TRYGG PLASTIKKIRURGI PÅ EN AV SVERIGES MODERNASTE KLINIKER

Plastikirurgen i Stockholm är ett av Sveriges absolut modernaste privatsjukhus. När du väljer oss för dina plastikkirurgiska ingrepp kan du känna dig trygg i att du får bästa möjliga behandling i en mycket säker miljö. Våra nybyggda och toppmoderna vårdavdelningar och fullutrustade operationssalar med den senaste reningsteknologin ger bästa möjliga förutsättningar för våra medarbetare att göra ett utmärkt jobb och för dig som patient att vila upp dig efter din behandling.

I vårt arbete kommer vi i kontakt med både kvinnor och män som känner sig stressade över hur deras kroppar åldras. De blir gärna äldre, men känner att de ser äldre ut än de känner sig och söker sig därför till oss för att kunna bromsa den kroppsliga utvecklingen en aning.

För dig som önskar göra en bröstförstoring handlar det i vissa fall mindre om åldrande och mer om att du vill uppnå en form och storlek på dina bröst som du är nöjd med. Här förs estetik och gott kirurgiskt handlag samman för att uppnå önskat resultat. Med erfaret öga utvärderar vi vad som skulle passa din kropp och med hjälp av nyaste teknologi väljer vi den form och den metod som gör att vi kan uppnå detta.

Erfarna plastikkirurger och sköterskor

Kliniken för plastikkirurgi startades för 20 år vid Karolinska institutet i Stockholm. Hos oss tar vi emot både patienter som vill operera sig av personliga skäl och patienter som behöver rekonstruktiv plastikkirurgi. Vid dina konsultationer möts du av kirurger och sköterskor som har specialistkompetens inom respektive område och som väger dina personliga önskemål mot det som är kirurgiskt säkert och som ger ett önskvärt estetiskt resultat. Vi är alltid klara och tydliga med det slutresultat du kan förvänta dig så att du kan göra en avvägning kring vad som är rätt väg för just dig.

Utöver våra plastikkirurgiska behandlingar erbjuder vi också injektionsbehandlingar och ekologisk hudvård som utförs med högkvalitativa produkter från märket Loviderm.

Plastikkirurgen är medlem i Sveriges Läkarförbund, Svensk Plastikkirurgisk Förening, Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi, Nordisk Plastikkirurgisk Förening samt International Society for Aesthetic Plastic Surgery. 

 

Bröstförstoring med högsta möjliga trygghet och säkerhet - med dig som individ i centrum.