Bröstförstoring Stockholm

Exklusiv, trygg och individuell bröstförstoring.

Övriga behandlingar

PLASTIKKIRURGI OCH ESTETISKA BEHANDLINGAR

Utöver bröstförstoring erbjuder vi ett brett utbud av andra behandlingar för bröst såsom bröstlyft, bröstförminskning och behandling av indragna bröstvårtor. Hos vissa patienter kan vi även erbjuda bröstförstoring med hjälp av kroppseget fett.

Plastikkirurgi

Vi har ett fullständigt utbud av andra plastikkirurgiska behandlingar för såväl ansikte som kropp. För din kropp hittar du behandlingar såsom fettsugning, bukplastik, och olika former av implantat. För ansiktet erbjuder vi heltäckande behandlingar med allt från ansiktslyft till näsplastik och behandling av läppar. Gemensamt för samtliga behandlingar är att vi ser till hela människan. I många fall kombinerar vi kirurgi med någon av de estetiska behandlingar vi erbjuder för att uppnå bästa möjliga resultat.

Estetiska behandlingar

Utöver plastikkirurgiska ingrepp erbjuder vi också ett antal estetiska behandlingar på vår klinik. Botox och fillers är välbeprövade och populära injektionsbehandlingar som hjälper många till ett yngre och fräschare utseende. Med hjälp av högkvalitativa hudvårdsprodukter från märket Loviderm kan vi erbjuda avancerad ekologisk hudvård som understödjer övriga behandlingar.

Kontakta oss idag för att få mer information om de behandlingar vi erbjuder och boka tid för din första konsultation hos oss. Välkommen!

 

Bröstförstoring med högsta möjliga trygghet och säkerhet - med dig som individ i centrum.